Jalan Satapak

Di simpang jalan
Lamunan ngusikeun pilihan
Nuju ka jalan satapak
Nu kamari kapicangcam

Cita- cita
Nu tacan laksana
Dialungboyongkeun rasa
Nu teu walakaya

Kiwari
Wanci nu mustari
Pikeun ngaléngkah deui
Nyungsi lalakon nu pinuh harti
Hujan miripis dina ati
Mapaésan galura nu maranti
Pinasti….

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.